Social event lørdag d. 23. marts 2019: Fællesspisning mm. på Café Alex

Lørdag den 23. marts, umiddelbart efter workshoppen slutter, inviterer vi til en hyggelig aften i selskab med alle øvrige workshopdeltagere og jeres eventuelle gæster. I år har vi henlagt arrangementet til den hyggelige Café Alex, der er beliggende centralt midt i Birkerød. Café Alex har til aftenen sammensat en særmenu til os til en favorabel pris, og til og med den 8. marts er der åbent eksklusivt for tilmelding til arrangementet for deltagere i workshoppen med familie og venner – herefter åbnes tilmelding for alle. Da der er begrænset antal pladser på Café Alex anbefaler vi derfor tilmelding snarest. 
 
På aftenen inviterer vi vores instruktører og musikere i workshoppen til at optræde for jer allesammen uformelt og improviseret med et par musikalske indslag, og der vil i øvrigt være rigtig god mulighed for at være sammen med øvrige workshopdeltagere under hyggelige rammer – og en oplagt mulighed for at invitere familie og venner med til at opleve lidt af den særlige stemning der er ved International Gospel Academys arrangementer.
 

Aftenens menu: 

Forret: Røget laksetartar.Serveres med finthakkede rødløg, persille, dildcreme, kaviar og æggeblomme
Hovedret: 250 g. ribeye fra New Zealand med masser af tilbehør: kartofler, årstidens garniture og persillesauce
Angiv ved bestilling hvis der er ønske om ændringer pga. fx allergi.
Man kan selvfølgelig tilkøbe drikkevarer og yderligere retter fra Cafe Alex’ menukort på aftenen.
 
PRAKTISK INFO
STED: Café Alex, Hovedgaden 40, 3460 Birkerød
TID: Lørdag den 23. marts 2019 kl. 18
HVEM KAN DELTAGE: Alle er velkomne! Men der er et begrænset antal pladser, som sælges efter først-til-mølle princippet
TILMELDING: Direkte til Café Alex på tlf. 45 82 82 01 (bemærk: du kan IKKE tilmelde dig via IGA)
PRIS: DKK 299,- pr. person for den beskrevne 2-retters menu ekskl. drikkevarer. Beløbet afregnes direkte til Café Alex på aftenen.
 
 
NB! Tilmelding til arrangement lørdag aften foregår direkte til Café Alex på tlf. 45 82 82 01 og afregning sker direkte med restauranten på aftenen. Angiv ved bestilling at du deltager i IGAs workshop.