Gospelworkshop i Birkerød 23. + 24. marts 2019

Elsker du at synge?

Kunne du tænke dig:
– at synge sammen med en masse andre sangere en hel weekend i marts 2019?
– at blive undervist af en gruppe inspirerende og kompetente gospelinstruktører?
– at udvikle din musikalitet og få redskaber til at blive en bedre, gladere og friere sanger?
– at få en berigende oplevelse fyldt af musik, fællesskab, nye venskaber, inspiration og udfordringer?

Nu har du muligheden!

Den 23. – 24. marts 2019 løber IGAs gospelworkshop i Birkerød af stablen for syvende gang! Workshoppen foregår på Birkerød Gymnasium og vil byde på kompetent og medrivende undervisning af: Terrance Kelly (US), Calvin B. Rhone (US), Ben Heveroh (US), Paul Kim (US) og Paul Clarke (UK). Workshoppen henvender sig til sangere på alle niveauer.

Meld dig til workshoppen i vores webshop HER.

Du kan bestille frokost til lørdag HER og til søndag HER

Tidspunkt:

Lørdag d. 23. marts kl. 9.00 – 17.00:

Formiddag: Breakout sessions, hvor du kan vælge dig ind på forskellige undervisningmoduler, der er målrettet lige netop dine behov og ønsker som sanger. Læs mere om dette års breakout sessions HER.

Eftermiddag: Mass choir rehearsal. Derefter aftenhyggearrangement! Læs mere HER

Søndag d. 24. marts kl. 10.00 – 15.00: Generalprøve og lydprøve. Afslutningskoncert kl. 16.00 – 17.00.

Sted: Birkerød Gymnasium, Søndervangen 56, 3460 Birkerød

Pris: 495 kr. for standardbillet. GRATIS for unge 15 – 19 år (takket være støtte fra Nordea-fonden).

Weekenden afsluttes med en stor koncert på Birkerød Gymnasium søndag eftermiddag, hvor korene akkompagneres af et super swingende band! Årets dress code farver til koncerten er: blå (overdel) og sort (underdel).

Meld dig til workshoppen i vores webshop HER.

Se et sammendrag fra workshoppen i 2017 i Birkerød HER.

WORKSHOPSANGE

Så er årets workshopsange fastlagt! Lyt til sangene her! Sangtekster HER.

Open your mouth and say something / Brent Jones

It’s in the praise/ Calvin B. Rhone 

Lord You are good / Todd Galberth

I was glad / Edwin Hawkins

 God is / Calvin B. Rhone

__________

INSTRUKTØRER

Terrance Kelly (US)

Solist, korleder og underviser

Terrance Kelly har vundet både Gospel Music Academy Award og Emmy for sin korledelse og sine arrangementer af  gospelmusik. Han leder til daglig gospelkoret Oakland Interfaith Gospel Choir i Californien. Dette kor, der via gospelmusikken rækker ud over kulturelle og religiøse skel, har eksisteret siden 1986 og har optrådt såvel nationalt som internationalt – bl.a. for berømtheder som Nelson Mandela, Desmond Tutu og Mikhail Gorbatjov. Koret optrådte i København i juli 2015. Terrance Kelly har været en efterspurgt solist, korleder og underviser i de sidste 25 år.

  Calvin B. Rhone (US)

  Solist, komponist, underviser

  Calvin B. Rhone startede sin professionelle sangkarriere som 8-årig. Han har siden delt scenen med et hav af store gospekunstnere fra 60’erne og op til i dag. Hans originale kompositioner er blevet udført af store gospelnavne som Rev. James Cleveland, Tramaine Hawkins, Walter Hawkins, Edwin Hawkins, Donald Lawrence og The Tri-City Singers og mange andre. I 90’erne modtog han en Dove Award. I dag arbejder Calvin som præst ved Hope of Glory Christian Center i Los Angeles samtidig med at han rejser verden rundt som anerkendt workshopinstruktør.  Han har bl.a. afholdt gospelworkshops i England, Frankrig og Japan og vi glæder os over at have ham med på IGA holdet i Birkerød for første gang i år!

   Ben Heveroh (US)

   Pianist og underviser

   Ben Heveroh har som pianist været aktiv inden for jazz, latin og gospel musik i San Francisco og omegn i de seneste 30 år. Han har spillet med store musiknavne inden for disse genrer – såsom Tootie Heath, Rufus Reid og John Santos. Han akkompagnerer Oakland Interfaith Gospel Choir og leder korets faste band. Derudover underviser han ved Oaktown Jazz Workshop, Jazz Camp West og OIGC Gospel Workshop og driver sit eget musikstudie; BenJammin Music Studio.

    Paul Anthony Clarke (UK)

    Sangcoach, solist, korleder, producer

    Paul Clarke begyndte at synge i en alder af 14 år.  Han har arbejdet som vokalcoach med artister som Tom Jones, Sir Elton John, George Michael, Boyzone og popgruppen Eternal. En af Pauls mange lidenskaber er at hjælpe andre sangere med at udvikle deres sangpotentiale og performanceniveau. Paul har optrådt i kirker internationalt i Ghana, Amerika og også i Europa. I dag er han bosat i Danmark, hvor han er korleder for Glostrup Gospel og Lighthouse Gospel. Vi er begejstrede over at have Paul Clarke med på holdet til dette års IGA workshop!

     Paul Kim (US)

     Sanger, dirigent, musikalsk leder

     Paul Kim er IGAs grundlægger. Han har mange års erfaring med korarbejde og gospelmusik og en mastergrad i musik med speciale i korledelse og stemmeteknik. Sammen med Terrance Kelly har han undervist ved en række gospel workshops i San Francisco og omegn. Han har tidligere dirigeret kammerkorene International Orange Chorale og Chalice Consort i San Francisco og en række gospelgrupper og pop-a cappella grupper i USA og Tyskland. Han har desuden sunget professionelt i mange sammenhænge. Han leder bl.a. Frederiksborg Kammerkor i Hillerød og jazzbandet Dynamic.